Wyjątkowy sklep z zabawkami edukacyjnymi

Sklep Zabawkidladzieci24.pl powstał specjalnie z myślą o maluchach, które chcą się uczyć poznawać świat poprzez wesołą i beztroską zabawę. W naszej ofercie znaleźć więc można zabawki interaktywne dla dziewczynek i dla chłopców, a w tym również przeurocze maskotki interaktywne, które opowiadają bajki, zachowują się jak żywe zwierzątka oraz usypiają dziecko do snu. Posiadamy także gry i zabawki edukacyjne dla dzieci w każdym wieku – u nas bez problemu znajdziecie więc grę edukacyjną dla 5 latka lub zabawkę edukacyjną dla rocznego dziecka. Dzięki naszemu szerokiemu asortymentowi bez problemu odnajdziecie również ,,najlepszą zabawkę dla rocznego dziecka” - zapraszamy do zapoznania się z ofertą!

Kreatywne zestawy dla dzieci

Kreatywność i wyobraźnia to dwie rzeczy, które należy rozwijać u dziecka już od najmłodszych lat. Nasz sklep przygotował więc specjalną ofertę kreatywnych zestawów plastycznych dla dzieci, które pomogą im w tworzeniu wyjątkowych obrazków, laurek i innych dzieł sztuki. Dzięki nim maluch z łatwością przeleje na papier swoje wyobrażenia oraz będzie chętniej podchodził do zadań plastycznych w szkole lub przedszkolu. Taki zestaw zagwarantuje dziecku nie tylko świetną zabawę, ale również pozwoli mu rozwijać swoje umiejętności i kreatywne myślenie. 

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl